logo

Talent-ontdek-ontwikkel-route

Bij Zalsman geloven wij dat iedereen talenten heeft en wij vinden dat dit naar beste kunnen ontwikkeld mag worden.

Wij doen dit op zo’n manier dat het maatschappelijk en financieel rendement oplevert waarbij er ten alle tijde aandacht is voor de balans tussen de mensen en productie.

Ieder
mens
heeft
talenten

Ontwikkelen bij Zalsman?!

Talent Ontdek Ontwikkel Route

In het ontwikkeltraject gaan we samen ontdekken en ontwikkelen om te kijken naar mogelijkheden voor een duurzame uitstroom naar vermogen op de arbeidsmarkt. Daarnaast onderzoeken we of scholing door middel van praktijkleren haalbaar is en oriënteren we ons op de arbeidsmarkt.

Daarvoor gebruikt de methodiek van Emonomy het vliegwiel. Het vliegwiel is het model waarmee de trajectmedewerker in kaart wordt gebracht. Dit doet een professional niet voor de trajectmedewerker, maar altijd samen met de trajectmedewerker.


Het vliegwiel maakt inzichtelijk wie iemand is en welk potentieel iemand in huis heeft. Dit kan door op vele verschillende manieren informatie te vergaren.
Meer weten? Lees er hier meer over.

Vervolgens hebben we samen met www.ontwikkelpartner een eigen Talent Ontwikkelroute gemaakt waarbij we middels praktijk-assessments kijken waar de kwaliteiten en kansen liggen voor de trajectmedewerker. Hier vind je deze waaier.

Bij Zalsman bieden we de mogelijkheid tot praktijkleren
Wij bieden praktijkleren aan voor trajectmedewerkers en werkenden zonder startkwalificatie en voor wie het behalen van een volledig MBO-diploma of een MBO-certificaat (voorlopig) niet haalbaar is. Het gaat om mensen die wel leerbaar zijn maar op dit moment (nog) niet in staat zijn een opleiding volgen.

Neem contact op

Wat kan nog meer

Go to top