logo

Iedereen mag meedoen

Als je in de positie bent om maatschappelijk het verschil te maken, dan moet je dat doen. Dat is het credo van Zalsman. Sinds jaar en dag geven we invulling aan inclusief werkgeverschap.

Bij al onze vestigingen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Jij helpt ons, wij helpen jou

Geen afstand, maar juist heel dichtbij

Inclusief werkgeverschap

Bij ons mag iedereen meedoen. Zo bieden we werkervaringsplekken voor wie weer in het arbeidsritme wil komen en werken we samen met de sociale werkvoorziening Impact Kampen en Caparis in Heerenveen. Afstand is er niet: we brengen mens en werk juist dichter bij elkaar dan ooit.

Omdat wij ons meer dan gemiddeld inzetten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn we PSO trede 3 gecertificeerd.
De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd  kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.

PSO LOGO

Betekenisvol op alle fronten
In ons werk gaat het over financiële, maar ook over maatschappelijke waarde. Met alles wat we doen, maken we een verschil. Mensen leren een vak, vergroten hun sociale netwerk en krijgen de kans om door te stromen naar een echte baan. Zo zijn we betekenisvol op alle fronten.

Inclusief Werkgeverschap Gerwin Mederwerker

Neem contact op

Wat kan nog meer

Go to top