logo

Het kan als
we het samen doen

Produceren, produceren en nog eens produceren? Bij Zalsman doen we meer dan dat. We vinden het belangrijk om te bieden wat je nodig hebt. Zowel nu als op de lange termijn. Daarom investeren we in vitaliteit, innovatie, milieu en inclusief werkgeverschap. Zo geven we betekenis aan het papier, maar ook aan een duurzame samenwerking. Met onze mensen en met jou.

Duurzaam samenwerken met onze mensen en met jou

Duurzaam samenwerken

Duurzame samenwerking

Duurzaam samenwerken doen we op alle fronten. Zo compenseren we onze CO2-uitstoot door bomen te planten, investeren we in de meest innovatieve technieken en geven we iedereen een kans om bij ons te komen werken.

Door hiermee bezig te zijn, zetten we ons actief in voor een nieuwe economie. In deze economie hebben we aandacht voor het resultaat onderaan de streep, maar óók voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Minder slecht is voor ons niet goed genoeg. En daarom trekken we de kar. Dit doen we vanuit het Koplopernetwerk van MVO Nederland. We delen onze kennis en ervaring, hebben inspraak in Den Haag en Brussel en pionieren met projecten op het gebied van klimaatneutraal, circulair en inclusief ondernemen. Hierbij handelen we praktisch en doelgericht. Want hoe eerder de nieuwe economie werkelijkheid wordt, hoe beter!

Dit alles hebben we laten toetsen door het MVO register.

Meer weten? Lees hier ons Zalsman duurzaamheidsverslag.

Neem contact op

Wat kan nog meer

Go to top