nederlands | english
schaduw
over ons » Nieuws  

Nieuws

HandbikeBattle: Letterlijk en figuurlijk TOPsport

Zes revalidanten van Vogellanden, waaronder onze eigen Willem Scheffers, hebben de afgelopen maanden keihard getraind voor de HandbikeBattle op 18 juni 2015. De derde editie van de battle vindt deze keer plaats in het Kaunertal (Tirol, Oostenrijk). Als blijk van waardering voor de enorme inzet en wilskracht werd het team BIRDS on WHEELS donderdagavond, voorafgaand aan de laatste training, in het zonnetje gezet.

Lees verder


Zalsman installeert eerste Ricoh Pro VC60000 rotatief inkjet productiesysteem

Zalsman, heeft gekozen om te innoveren met het nieuwe Ricoh Pro VC60000 inkjet productiesysteem. Dankzij de installatie van dit rotatieve inkjetplatform beschikt Zalsman nu over een hybride omgeving met complementaire offset- en digitale mogelijkheden.

Lees verder


Tour de Zalsman voor leerlingen OBS De Schatkamer

Op 25 september en 2 oktober jl. waren de leerlingen van groep 3 van OBS De Schatkamer in Zwolle te gast bij Zalsman B.V. in Zwolle. Dit alles in het kader van schoolproject ‘het boek’. Ordermanager Gerda

Lees verder


Prinsheerlijk ontbijt bij Zalsman in Zwolle

Op dinsdag 16 september werd het 45e Ronald McDonald Business Breakfast gehouden. Locatie voor deze eerste bijeenkomst na het zomerreces was Zalsman B.V. in Zwolle. Samen met
 

Lees verder


Redders van boven

Supertrots zijn wij bij Zalsman op ons laatste wapenfeit: ‘Redders van boven’, een prachtige hommage aan de KNRM van uitgeverij Flying Focus.

Lees verder


Tour de Zalsman voor TMR en Life Technologies
Vandaag, 24 juni 2014 is het vervolg van het internationale bezoek door onze Schotse en Amerikaanse klanten TMR en Life Technologies aan Zalsman in Zwolle. 
 
Lees verder


Zalsman met AH WK-Hamstercampagne in De Stentor

Ook in de regionale pers vandaag aandacht voor de medewerking van Zalsman aan de Albert Heijn WK-Hamstercampagne. In een redactioneel bericht in de Stentor van 18 juni wordt aandacht besteed aan de door Zalsman gedrukte

Lees verder


Zalsman draagt bij aan AH WK Hamsteractie

Albert Heijn heeft zijn langverwachte WK-sales-promotie-artikel bekendgemaakt: de Hup Holland Hamsters. Vanaf maandag 2 juni geeft Albert Heijn klanten bij besteding van 15 euro een van de 23 verschillende WK Hamsters. 

Lees verder


Mercurius draait verder onder vleugels Zalsman

Drukkerij Zalsman uit Zwolle heeft Mercurius Art Productions in Amsterdam overgenomen. Het bedrijf, eerder meegezogen in het faillissement van de Adel Media Groep, is specialist in kalenders, kaarten, boeken en grafische specials. Dankzij de overname kan Mercurius haar werkzaamheden voortzetten en samen met hofleverancier Zalsman verder uitbouwen.  

Lees verder


Bedrijvendeelmarkt Hessenpoort

Zalsman doet sinds kort mee met een nieuw proefproject van ondernemers op Bedrijventerrein Hessenpoort: de bedrijvendeelmarkt. Dit is een soort marktplaats waar ondernemers zaken kunnen aanbieden om met elkaar te delen.

Lees verderschaduw