nederlands | english
schaduw
over ons » Nieuws  

Nieuws

Duurzame samenwerking Landstede Groep en Zalsman B.V.
Nieuws >>

Uit het persbericht op Landstede intranet:

Duurzame samenwerking Landstede Groep en Zalsman B.V.

ZWOLLE - Op 31 maart 2016 vond de officiële ondertekening van de Raamovereenkomst plaats tussen Landstede Groep en Zalsman B.V.. Afgelopen periode heeft Landstede Groep een Europese Aanbesteding voor Drukwerk uitgevoerd. De samenwerking tussen beide partijen betreft al het drukwerk voor Landstede Groep voor de komende jaren. Het officiële moment vond plaats bij Landstede aan het Rechterland in Zwolle.

Landstede Groep is momenteel bezig om invulling te geven aan het duurzame leveranciersbeleid. Daarbij liggen de accenten op professionalisering, kostenbesparing en efficiëntie. Dit aanbestedingstraject is hiervan een onderdeel.

Best Value Procurement
Landstede Groep heeft ervoor gekozen om bij de Europese aanbesteding naast beoordeling op prijs, een zwaar accent te leggen op de beoordeling van kwaliteit en op die manier het onderscheidend vermogen van de inschrijvers aan te spreken. Landstede Groep maakt daarbij gebruik van de principes van Best Value Procurement (BVP). De methodiek is erop gericht om de opdracht aan die inschrijver te gunnen die met zijn inschrijving heeft aangetoond het beste de risico’s te minimaliseren en de kansen te benutten. De beste “performer” of “expert” kan de economisch meest voordelige inschrijving opstellen. Deze expert kan naar verwachting het beste de doelstellingen van de opdracht realiseren binnen de meest optimale planning. Landstede Groep verwacht met Zalsman B.V. een geschikte partner te hebben gevonden voor een duurzame samenwerking. 

 


Terug

schaduw