nederlands | english
schaduw
over ons » Nieuws  

Nieuws

Zalsman uitgeroepen tot hét Vitaalste Bedrijf van Nederland!

Het Vitaalste Bedrijf van Nederland, een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar, is een zoektocht naar de ondernemer die het best investeert in

Lees verder


Vitaalste Bedrijf van Nederland: stem op Zalsman!

Zalsman vitaalste bedrijf van Nederland: Breng nu je stem hier uit!

Lees verder


Verrassingsbedrijfsuitje met de Zonnebloem

Ook als bedrijf zou je iets terug moeten doen voor de maatschappij. Dat vindt Remco Reinink, directielid van grafimediabedrijf Zalsman. Om de andere ...

Lees verder


Vitaalste Bedrijf Overijssel
Grafisch mediabedrijf Zalsman uit Zwolle mag zich dit jaar het Vitaalste Bedrijf Overijssel noemen. Zwemkampioen Pieter van den Hoogenband kwam langs om het nieuws te melden. Zalsman vertegenwoordigt Overijssel in het najaar in de strijd om de landelijke titel.
Lees verder


Een sociale drukkerij

Een sociale drukkerij - mooi artikel over Zalsman op site ihkv Banenafspraak en de Participatiewet

Lees verder


Duurzame samenwerking Landstede Groep en Zalsman B.V.

Op 31 maart 2016 vond de officiële ondertekening van de Raamovereen-
komst plaats tussen Landstede Groep en Zalsman B.V.

Lees verder


Vitaal-met-Zalsman Paasontbijt

Woensdagochtend 23 maart konden de medewerkers van Zalsman Zwolle in het kader van Vitaal-met Zalsman de dag goed beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet.

Lees verder


Samen werken Zalsman en IMpact
aan de toekomst

Vijf jaar geleden is de samenwerking tussen Zalsman Kampen en IMpact Kampen gestart. De afgelopen jaren zijn beide organisaties flink in beweging geweest. Het is een dynamische wereld, waarin snel geschakeld moet worden.

Lees verder


Het duurzaamheidsverslag is er!

Afgelopen week rolde hij dan toch echt van de band. Ons eerste duurzaamheidsverslag. Geproduceerd op onze meest innovatieve printer: de Ricoh VC60000. U leest in dit verslag alles over onze duurzaamheidsprestaties van de jaren 2013 en 2014. 

Lees verder


Elektrische auto in plaats van reisgeld.

Groen vervoer tussen werk en huis, voor alle partijen voordelig. Doe als werknemer afstand van je vergoeding voor woon-werk-verkeer en stap in de elektrische auto die je baas heeft geregeld via een leasemaatschappij. Met een paar mensen carpoolen en het kan financieel uit. Iedereen tevreden; het milieu niet in de laatste plaats.

Lees verderschaduw