nederlands | english
schaduw
over ons » MVO  

MVO

Met oog voor People, Planet en Profit grafische topprestaties leveren. Dat doen wij al sinds 1857. In oktober 2011 mocht Zalsman daarom de MVO-prijs in de regio Zwolle in ontvangst mocht nemen. Iets waarop wij met zijn allen zeer trots zijn en dat we iedere dag opnieuw waar willen maken!

Samen met onze collega's van Zalsman Kampen, waar werkgelegenheid wordt geboden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, staan wij voor je klaar. In samenwerking met IMpact in Kampen bieden wij trouwens, vanuit de Participatiewet, in alle bedrijven van de Zalsmangroep volop kansen aan mensen op het gebied van werkervaring en reïntegratie. Sinds kort is Zalsman partner van De Normaalste Zaak en lid van MVO Nederland, organisaties die zich sterk maken voor inclusief ondernemerschap en duurzaam verantwoord ondernemen.

Met het oog op onze eigen people bij Zalsman zijn we een samenwerking aangegaan met Lifeguard. De Lifeguard Healthcoaches helpen ons personeel met het ontwikkelen van leefgewoontes die ervoor zorgen dat iedereen goed omgaat met de dagelijkse werkdruk. Zo kan iedereen op een gezonde manier zijn steentje bijdragen aan ons resultaat, en ook dat van onze klanten!

 


schaduw