logo

Geplaatst op 16 november, 2022

PSO 30+ certificering voor Zalsman B.V.!

Bij Zalsman maken ze het maatschappelijk verantwoordste drukwerk van Nederland. Zalsman is een van de weinige multi-specialisten die de grafische industrie nog rijk is. Printen, drukken, handling en logistiek, het kan allemaal bij Zalsman! 

Inclusief werkgeverschap
Bij Zalsman geloven ze dat ieder mens talent heeft en dat je dit naar beste kunnen mag ontwikkelen. Dit doen ze zodanig dat het maatschappelijk en financieel rendement oplevert.

Ze geven al jaren aandacht aan inclusief werkgeverschap en de 30+ certificering is dan ook een erkenning voor hun enorme inzet. Daarnaast helpt de 30+ certificering in aanbestedingen om zo aan te tonen dat zij het belangrijk vinden dat iedereen naar vermogen een plekje verdient op de arbeidsmarkt.

30+ certificering
Omdat ze al jaren werken met een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben ze geen extra stappen hoeven nemen om in aanmerking te komen voor de PSO. Wel zijn ze meer re-integratietrajecten gaan uitvoeren die ze ook hebben opgevoerd bij deze certificering. Dit heeft eraan bijgedragen dat ze nu voor het eerst de 30+ certificering hebben weten te behalen.
Zalsman is ook zeker van plan om deze hoge positie op de PSO te behouden. Ze zijn namelijk bezig met het uitvoeren van steeds meer ontwikkeltrajecten in de Ontwikkelfabriek Zalsman.


Bron: Artikel website PSO

Meer actueel

Go to top